NetGroup

EMME TYÖSKENTELE TÄYSIN TOIMEKSIANTOSI MUKAISESTI

Haluamme ymmärtää liiketoimintasi haasteet ja löytää todella tarvitsemasi ratkaisut. Joskus lopputuloksena voi olla aivan jotain muuta kuin pelkästään alkuperäisen ongelman ratkaisu. 

Priit Kongo
Net Group, CEO

HAETAAN

.NET SENIOR DEVELOPERS

Net Group hakee kokeneita kehittäjiä osallistumaan projektiin, joka käyttää Microsoft .NET -alustaa. Vastuisiin sisältyy osallistuminen ohjelmistojen kehitysprojektien suunnitteluun, ohjelmistojen kehittäminen ja mentorointi. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä nopeasti kasvavassa organisaatiossa, jossa on erinomainen työympäristö ja tukeva, erittäin energinen tiimi. Palkka on kilpailukykyinen ja työ sisältää tilaisuuksia kansainvälisen työkokemuksen kartuttamiseen. Katso myös: TULE MUKAAN

 

Uutiset

18/02 2016

Keravan Energia vaihtaa asiakastietojärjestelmänsä Net Group Nordic Oy:n toimittamaan Syneralliin

Keravan Energia Oy ja Net Group Nordic Oy ovat aloittaneet yhdessä projektin, jossa Virossa kehitetty Synerall®-asiakastietojärjestelmä lokalisoidaan Suomen  energiamarkkinoiden vaatimukset täyttäväksi ja Keravan Energian tarpeisiin sopivaksi.

28/09 2015

Net Group kehittää Virossa vallankumouksellista älykkään sähköverkon ratkaisua

Viron johtava ohjelmistokehitysyhtiö Net Group OÜ kehittää Estfeed-tietoportaalin yhteistyökumppanina älykkään sähköverkon ratkaisua, jonka avulla kuluttajat voivat lähitulevaisuudessa analysoida kotitalouksien energiankulutusta ja käsitellä kulutuspaikkojen tietoja.

09/09 2015

Ensimmäinen Synerall CRM- ja laskutusjärjestelmä tuotantokäyttöön Suomessa

Net Group Nordic Oy toimitti Vihreä Älyenergia Oy:lle nykyaikaisen tietojärjestelmän sähkön myyntiä ja laskutusta varten. Järjestelmä on otettu tuotantokäyttöön syyskuun alussa. 

Vihreä Älyenergia Oy otti käyttöön Synerall-tietojärjestelmän sähkön myynnin hallintaan. Synerall on uuden ajan tietojärjestelmä, joka soveltuu sekä sähkönmyynnin että verkkoliiketoiminnan käyttöön. Monipuolisena ratkaisuna Synerall soveltuu myös vesiyhtiöille ja jätehuollolle.